Bestellijst

Extrusie

Precieze Temperatuurregeling met Tool-Temp Benelux

Nauwkeurige temperatuurregeling is essentieel gedurende het gehele extrusieproces. We helpen u bepalen welke temperatuurregelunit geschikt is voor uw productieprocessen.

  • Efficiënte Temperatuurregeling
  • Homogene Warmteverdeling
  • Gelijktijdige Warmteafgifte en -afvoer
  • Hoge Doorvoer
  • Energiezuinig

De voordelen van Tool-Temp units

  • Temperatuurregeling voor Diverse Processtappen: Tool-Temp units zorgen voor nauwkeurige temperatuurregeling voor verschillende processtappen, zoals smelten, samenstellen, homogeniseren, conditioneren en verwijdering.

  • Zonale Temperatuurregeling: Afhankelijk van het product en de productiemethoden kunnen temperaturen op zonale basis worden aangepast, wat essentieel is voor het optimaliseren van het productieproces.

  • Voordelen van Temperatuurregelunits: Het gebruik van temperatuurregelunits met vloeibare warmteoverdrachtsmedia biedt verschillende voordelen, waaronder homogene warmteverdeling, nauwkeurige temperatuurregeling en verbeterde materiaalstructuur.

  • Verbeterde Doorvoersnelheid en Energie-efficiëntie: Dankzij de verbeterde transporteigenschappen van Tool-Temp units kunnen hoge doorvoersnelheden worden bereikt zonder concessies te doen aan de kwaliteit, wat resulteert in verhoogde energie-efficiëntie.

Zwitserse Kwaliteit en Precisie

Onze producten worden exclusief ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland, waarbij zorgvuldig wordt geselecteerd op hoogwaardige componenten. Alle onderdelen die in contact komen met water zijn gemaakt van roestvrij staal of brons, en we vermijden het gebruik van flexibele verbindingen ten gunste van robuuste leidingen.

Geavanceerde Technologie en Integratie

Onze controle-eenheden maken gebruik van de nieuwste technologie om de temperatuur nauwkeurig tot op een tiende van een graad te regelen. Bovendien beschikken ze over geïntegreerde stroommeting om de circulatie van het medium voortdurend te monitoren. Met een hoog niveau van verticale integratie produceren we belangrijke componenten zoals pompen, warmtewisselaars, stroomsensoren en speciale schakelaars en relais in onze fabriek in Sulgen.

Alles wat je moet weten over extrusie

WIl jij alle ins- en outs weten over extrusie? Lees dan ons uitgebreide kennisbank artikel: "Alles wat je moet weten over het extrusieproces."

Meer weten?

Download Brochure