Storing verhelpen?

Bekijk snel de mogelijkheden.

Neem direct contact met mij op

Storing in mijn tempereerapparaat, wat nu?

Is er onverhoopt een storing ontstaan? Wij hebben diverse mogelijkheden om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

In het service center of op locatie

Service center

Om u van dienst te zijn in ons service center kunt u uw temperereerapparaat naar ons opsturen. Wij zullen uw unit uitgebreid gaan testen op o.a. druk, temperatuur en flow. Na de visuele inspectie nemen we contact met u op en zullen we onze bevindingen middels een rapportage met u doornemen. Na akkoord zullen wij uw apparaat inplannen, repareren en aan u retourneren.

Bezoek service monteur

We bieden ook de mogelijkheid voor een bezoek van onze service monteur. Vooraf zal telefonische storingsanalyse plaatsvinden zodat de monteur met de juiste onderdelen en apparatuur de storing kan komen verhelpen.

Service aanvraag

Storing: Onvoldoende druk en/of flow
Storing: Lekkage bij de pomp
 Storing: Vult niet meer automatisch water bij

Om uw zo goed mogelijk van dienst te zijn met uw storing vragen wij u om de service aanvraag zo compleet mogelijk in te vullen.

Direct aanvragen

"Snel geregeld"

 

Na twee apparaten opgestuurd te hebben werd ik gedurende het reparatietraject snel en tijdig op de hoogte gebracht van de situatie. Zeer fijn om niet zelf achter informatie aan te hoeven vangen.

 

Wilco Zieverink, 28-09-2020

"Uiterst betrouwbaar"

 

Tool Temp Benelux is een uiterst betrouwbaar bedrijf. Ik heb altijd zeer betrouwbaar en competent advies mogen ontvangen van deze organisatie. Mijn beoordeling is dan ook 5 sterren!

 

Jan Janssen, 29-09-2020